Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ
ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (CPR)
ON LINE CATALOG ΝΕΑ ΓΙΑ TON ΧΑΛΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Τρόποι Αποστολής-Παράδοσης
Newsletter Περισσότερα
ΝΕΑ ΓΙΑ TON ΧΑΛΚΟ
 
Πτωση στα Συμβολαια του χαλκου λογω του ‘Brexit'


By
Ese Erheriene


24 του Ιουνίου του 2016 02:16 π.μ. ET



ΛΟΝΔΙΝΟ-Τα συμβολαια χαλκού βυθίστηκαν στο Λονδίνο την Παρασκευή, από την απρόσμενη ψήφο του Ηνωμένου Βασιλείου για να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση λογω αυξημένης αποστροφής κινδύνου των επενδυτών.

Το συμβόλαιο τριών μηνών χαλκού του London Metal Exchange ήταν κάτω από 3,2% σε $ 4.627 ο μετρικός τόνος στις νωρίς το πρωί του ευρωπαϊκού εμπορίου, αφού χτύπησε ένα τετραήμερο χαμηλά νωρίτερα στη σύνοδο κατά $ 4.588 ο τόνος.

Οι μετοχές υποχώρησαν αναφέροντας τα νεύρα των επενδυτών σχετικά με την είδηση ​​ότι το «Brexit" θα γίνει πραγματικότητα, με συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Dow Jones Industrial Average να πέφτουν περιπου 700 μοναδες. Δημοσκοπήσεις πρόσφατα έδειξαν ότι, με το 99% των προθεσεων ψήφου, το στρατόπεδο "Brexit" είχε κερδίσει 51,8% των ψήφων, έναντι 48,2% για το στρατόπεδο «Bremain».

Ο χαλκός υποχώρησε $ 153 ο τόνος σε αξία την Πέμπτη το βράδυ, καθώς οι επενδυτές τράβηξαν τα χρήματά τους από το λεγόμενο περιουσιακών στοιχείων "κίνδυνο", όπως ο χαλκός, υπέρ των ασφαλών καταφυγίων, όπως ο χρυσός.

"Τα πρώτα αποτελέσματα από το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ένα σοκ στις παγκόσμιες αγορές", δήλωσε ο William Adams, επικεφαλής της έρευνας στο Fastmarkets, "αν και τα μέταλλα βάσης έχουν τις τελευταίες ημέρες τρέξει υψηλότερα, η οποία παρείχε ένα μαξιλάρι που βοηθά να απορροφήσει το πρωί της sell-offs. "

Όλα τα άλλα βασικά μέταλλα ήταν χαμηλότερα στο τέλος της εβδομάδας.Το αλουμίνιο υποχώρησε 2,7% στα $ 1.597 ο τόνος, ο ψευδάργυρος υποχώρησε 3,3% στα $ 1.972 ο τόνος, το νικέλιο υποχώρησε 4,4% στα $ 8.815 ο τόνος, ο μόλυβδος υποχώρησε 2,5% στα $ 1.687 ο τόνος και ο κασσίτερος υποχώρησε 1,9% στα $ 16,925 ο τόνος



ESE Erheriene
Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 2 [200xX]
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 5